Een discreet ademende LED-kleurenindicatie meldt de gebruiker het CO2-niveau. SMART CO2-meter met Wifi.

SMART CO2 meter

De SMART-sensor ademt via LED de kwaliteit van je binnenklimaat, en toont je de gemeten waardes vanaf jouw smartphone. Hij meet nauwkeurig de binnentemperatuur, de relatieve vochtigheid, CO2 gehalte en geluidsniveau, als indicator voor aanwezigheid.
Plaats een sensor in iedere ruimte die je wil meten, log in via de app en krijg via Wifi overal toegang tot het binnenklimaat via de App. Sluit de slimme meter aan op de Wifi van je woning of gebouw en maak analyses via het Aircheqonline-platform.

– Bestel via mail: 109.00 € excl. BTW – 

Inzicht voor gebruikers

Uniek en enkel indien gekoppeld met het Aircheqonline monitoringplatform, licht een 3-kleuren LED licht op in groen indien < 850ppm, geel tussen 850 en 1150 ppm, en rood boven 1150 ppm. De gebruiker kan de werkelijke waardes raadplegen via een mobiele applicatie. De gebruiker kan hiervoor ook de QR-code raadplegen om de binnenluchtkwaliteit van de ruimte te kennen (uniek voor gebruikers van het Aircheqonline platform)

Inzicht voor beheerders

Beheerders die gebruik maken van het Aircheqonline platform kunnen de gemeten data in overzichtelijke tabellen en grafieken raadplegen en rapporten trekken. in het instellingsmenu kan men een QR-code genereren per sensor/ruimte, die de gebruikers real-time inzicht geven van hun binnenluchtkwaliteit.

 

 

 

Kenmerken

 • Materiaal en ontwerp: Behuizing uit één stuk gemaakt van duurzaam aluminium; bedoeld voor gebruik binnen
 • Afmetingen: 45 x 45 x 155 mm
 • Opnamefrequentie: elke 5 minuten
 • Temperatuur: bereik: 0°C tot 50°C, meetnauwkeurigheid: ± 0.3°C
 • Luchtvochtigheid: Bereik: 0 tot 100%, meetnauwkeurigheid: ± 3%
 • CO2 -meter: bereik: 0 tot 5 000 ppm, meetnauwkeurigheid: ± 50 ppm (van 0 tot 1 000 ppm) of ± 5% (van 1 000 tot 5 000 ppm)
 • Geluidsmeter: bereik: 35 dB tot 120 dB, gratis app
 • Wifi 802.11 b/g/n compatibel (2.4GHz)
 • Ondersteunde veiligheid: Open/WEP/WPA/WPA2-personal
  (TKIP en AES)
 • Verpakking: 1 Slimme Indoor AQ Monitor, 1 stroomadapter
 • Mogelijk om te verbinden met aircheqonline monitoringplatform
werkingsprincipe aircheqonline

Online inzicht in al je locaties

CO2 datalogging

Wij maken uw omgeving (binnenklimaat) begrijpelijk. Met het online monitoring platform heeft u altijd en overal eenvoudig inzicht in het binnenklimaat. Onze slimme sensoren geven u naast helder inzicht ook advies over welke maatregelen u zelf kunt nemen om het binnenklimaat te verbeteren (via een handige app). 

Wij bieden laagdrempelige en betrouwbare (monitoring) oplossingen om je gebouw slimmer te maken en CO2 te besparen. Met aantrekkelijke prijzen vanaf 8 €/sensor per jaar.

Volg de ontwikkelingen op jouw werkplek ! 

Een uur, een dag, een week, een maand, een jaar of zelfs nog langer! Ga naar het overzicht van uw meetgegevens en analyseer wat de impact van uw activiteiten op uw werkplek is.

Maak uzelf uw goede gewoontes eigen om uw welzijn en productiviteit te verhogen.